Prima ţară care începe să îşi revină anunţă OFICIAL data când începe să elimine câteva dintre restricţiile impuse in perioada pandemiei de COVID-19

Autor: Mihai Draghici Postat la 06 aprilie 2020 26087 afişări

Austria va relaxa progresiv restricţiile privind deplasările începând din 14 aprilie, a comunicat luni Guvernul condus de cancelarul Sebastian Kurz.

Prima ţară care începe să îşi revină anunţă OFICIAL data când începe să elimine câteva dintre restricţiile impuse in perioada pandemiei de COVID-19

Sursă foto: Unsplash.com

Restricţiile de circulaţie implementate pentru încetinirea răspândirii epidemiei de coronavirus vor fi suspendate progresiv, începând din 14 aprilie, a declarat luni cancelarul Sebastian Kurz, citat de cotidianul Le Figaro.

"Obiectivul este reluarea activităţilor în mod etapizat", a afirmat cancelarul Sebastian Kurz într-o conferinţă de presă, îndemnând cetăţenii să menţină "cea mai mare disciplină".

Magazinele mici vor fi redeschise pe 14 aprilie. Restul unităţilor comerciale se vor deschide pe 1 mai, iar restaurantele la jumătatea lunii mai. Adunările cu un număr mare de persoane vor rămâne interzise cel puţin până la sfârşitul lunii iunie.

Până acum, în Austria s-au înregistrat 12.083 de cazuri de coronavirus şi 220 de morţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
austria,
restricţii,
coronavirus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.