Prima rectificare bugetara din acest an va fi operata in luna iulie

Postat la 17 iunie 2010 12 afişări

Prima rectificare a bugetului pe 2010 va fi realizata in luna iulie, cand se va stabili daca va fi necesar un nou imprumut extern, in functie de realizarile privind veniturile in primul semestru, potrivit ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

"Va trebui sa analizam aceasta problema, saptamana viitoare incepem discutiile despre rectificarea bugetara, care va fi in luna iulie. Vom trage linia, sa vedem cati bani au intrat in buget la sfarsitul semestrului intai si dupa aceea, in functie de venituri, in functie de calculele care se vor face, vom decide daca este nevoie de un nou imprumut sau nu", a spus Borbely, referindu-se la posibiltatea contractarii unui nou credit esxtern in acest an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
rectificare,
buget,
venituri,
imprumut
/actualitate/prima-rectificare-bugetara-din-acest-an-va-fi-operata-in-luna-iulie-6428340
6428340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.