Prima reclama la iPad 2 (VIDEO)

Postat la 04 aprilie 2011 58 afişări

Compania Apple a lansat prima reclama televizata pentru iPad2, tableta pe care Steve Jobs a lansat-o la inceputul lunii martie.

"Asta este ceea ce credem: Tehnologia singura nu este de ajuns" este sloganul primei reclame ale celei de-a doua generatii de tablete lansata de Apple, iPad 2.

"Mai rapida, mai usoara, mai subtire- toate acestea sunt imbunatatirile. Insa cand tehnologia iese la iveala, ne dam seama ca avem in mana un obiect magic"- este mesajul transmis de reclama apple utilizatorilor.

Scopul acestei reclame este de a convinge consumatorii ca iPad 2 este cea mai buna tableta de pe piata, scrie Digitaltrends.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reclama,
iPad 2,
Apple
/actualitate/prima-reclama-la-ipad-2-video-8128176
8128176
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.