Prima reacţie a lui Raed Arafat după bilanţul negru: ce a spus despre revenirea la starea de urgenţă

Postat la 08 iulie 2020 210 afişări

Prima reacţie a lui Raed Arafat după bilanţul negru: ce a spus despre revenirea la starea de urgenţă

România a înregistrat astăzi, 8 iulie 2020, cel mai mare număr de cazuri de îmbolnăviri de la izbucnirea epidemiei. Nu mai puţin de 555 de noi cazuri s-au înregistrat în ultimele 24 de ore.

România a înregistrat astăzi, 8 iulie 2020, cel mai mare număr de cazuri de îmbolnăviri de la izbucnirea epidemiei.

Nu mai puţin de 555 de noi cazuri s-au înregistrat în ultimele 24 de ore. Raed Arafat spune că aceste cifre alarmante sunt urmarea nerespectarea regulilor de igienă şi distanţare.

Întrebat dacă se impune revenirea la starea de urgenţă, Raed Arafat a evitat să ofere un răspuns clar.

”Creşterea este semnificativă. Dacă lumea nu începe să respecte mai mult regulile, riscul de a continua creşterea este destul de serios. Nu putem să spunem că este rea voinţă din parte populaţiei. Pentru măsurile de relaxare pe care le-am luat, existau nişte măsurii compesatorii: portul măştii, să nu te duci în grupuri de oameni pe care nu-i cunoşti şi aşa mai departe. Este greu de spus de la ce număr de cazuri putem recomanda revenirea la starea de urgenţă”, a declarat Raed Arafat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
inregistrare,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.