PRIMA LOVITURĂ pentru Cioloş, la câteva zile după lansarea partidului. „Anunţ public că MĂ RETRAG din echipă”

Postat la 04 aprilie 2018 1180 afişări

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a anunţat recent că se retrage din Platforma România 100, organizaţie înfiinţată de Dacian Cioloş, după ce fostul premier a anunţat că aduce în lupta politică un nou partid, România Împreună. „Lansarea unui partid nou pe baza acestei platforme mi se pare o greşeală", a scris Dancă pe Facebook.

PRIMA LOVITURĂ pentru Cioloş, la câteva zile după lansarea partidului. „Anunţ public că MĂ RETRAG din echipă”

„Dragi prieteni şi foşti colegi, sunt unul dintre iniţiatorii Platformei Romania 100, însă după ultimele evoluţii anunţ public că mă retrag din echipa Romania 100. Încă de la începutul acestei iniţiative am susţinut că foştii colegi de guvernare care doresc să continue proiectele începute trebuie să intre în politică alaturi de Partidul Naţional Liberal", a scris pe Facebook purtătorul de cuvânt al PNL.

Ionel Dancă a argumentat că PNL a arătat că este partidul care poate face opoziţie şi poate învinge PSD, luptându-se cu măsurile controversate pe care coaliţia de guvernare a încercat să le ia, dar şi că formaţiunea a pus punct blaturilor cu PSD, la orice nivel, şi urmează o politică fermă, în sprijinul statului de drept şi al mediului de afaceri.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.