Prima întâlnire Băsescu - Ponta în 2013. Preşedinţie: S-a discutat pe buget. Guvern: Tema - vizita FMI

Postat la 04 ianuarie 2013 9 afişări

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au avut, joi, o întâlnire, discuţiile vizând, conform Preşedinţiei, chestiuni legate de bugetul pe anul 2013, iar, potrivit Guvernului, s-a vorbit despre apropiata vizită a delegaţiei FMI şi alte teme de importanţă pentru anul 2013.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu şi domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta au avut o întrevedere astăzi, la Palatul Cotroceni, care a durat mai bine de o oră şi jumătate şi în cadrul căreia s-au discutat chestiuni legate de bugetul României pe anul 2013 şi de finanţarea deficitelor", a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui.

De asemenea, Guvernul a remis presei un comunicat conform căruia "primul-ministru Victor Ponta a avut astăzi o întrevedere cu preşedintele României Traian Băsescu pe tema apropiatei vizite a delegaţiei Fondului Monetar Internaţional la Bucureşti".

"În cadrul acestei întâlniri s-au abordat şi alte teme de importanţă pentru anul 2013", se mai arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
întâlnire,
Băsescu,
preşedinţie
/actualitate/prima-intalnire-basescu-ponta-in-2013-presedintie-s-a-discutat-pe-buget-guvern-tema-vizita-fmi-10427162
10427162
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.