Previziuni imobiliare: Preturile locuintelor vor scadea usor in prima parte a anului si ulterior se vor stabiliza

Postat la 09 februarie 2011 14 afişări

Preturile locuintelor din Romania vor continua sa scada usor in prima jumatate a anului si se vor stabiliza in al doilea semestru, estimeaza firma de evaluare Darian, care previzioneaza si o crestere a numarului de tranzactii imobiliare, pe fondul continuarii executarilor silite.

" Tendinta de scadere a preturilor se va apropia de punctul terminus in cursul anului curent, cand piata se va stabiliza. In prima jumatate a anului va continua scaderea preturilor, dar intr-un ritm redus, de o cifra, dupa aceea urmand o stabilizare ", a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Adrian Popa Bochis, director-evaluare companii al firmei Darian.

Reprezentantii Darian estimeaza pentru acest an continuarea executarilor silite, care, dublata de relaxarea conditiilor de finantare, ar putea duce la inlesnirea tranzactionarii acestor imobile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
preturi,
case
/actualitate/previziuni-imobiliare-preturile-locuintelor-vor-scadea-usor-in-prima-parte-a-anului-si-ulterior-se-vor-stabiliza-7969599
7969599
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.