Preţurile locuinţelor din principalele oraşe din ţară s-au redus la jumătate faţă de 2008

Postat la 07 decembrie 2012 16 afişări

Preţurile locuinţelor din principalele oraşe din ţară s-au redus cu 52% din luna martie 2008, momentul de vârf al pieţei imobiliare, potrivit unei analize a portalului imobiliare.ro.

Astfel, dacă un metru pătrat util costa, în medie, 2.058 de metri pătraţi înainte de valul de scăderi provocate de rece­siune, acum aceeaşi unitate de suprafaţă poate fi achiziţionată cu mai puţin de 1.000 de euro, respectiv cu 986 de euro. Marja de scădere este diferită însă atât în funcţie de fiecare oraş în parte, cât şi de diferitele categorii de locuinţe. Imobiliare.ro prezintă o analiză a evoluţiei preţurilor în marile oraşe ale ţării, luând ca exemplu particular unităţile locative cu două camere, acestea fiind cele mai căutate.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
locuinte,
orase,
portal
/actualitate/preturile-locuintelor-din-principalele-orase-din-tara-s-au-redus-la-jumatate-fata-de-2008-10376651
10376651
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.