Preţurile apartamentelor vechi din Capitală s-au redus din nou. Topul zonelor cu cele mai mari scăderi

Postat la 13 august 2012 9 afişări

Preţurile apartamentelor vechi cu trei camere din zonele Dorobanţi-Floreasca, Berceni şi Cotroceni s-au redus cel mai mult de la începutul anului, scăderea ajungând la 21%, în timp ce la două camere cele mai accentuate ajustări, de până la 15%, au fost în zonele Ferdinand, Berceni şi Parcul Carol.

Locuinţele cu trei camere din Bucureşti, construite înainte de anul 2000, din zona Dorobanţi-Floreasca rămân, în ciuda scăderii preţurilor de 21% din primele şapte luni, cele mai scumpe din Capitală. Preţul mediu ajunge la 130.000 de euro, respectiv 1.527 de euro/mp, potrivit furnizate MEDIAFAX de Analize Imobiliare, platforma de rapoarte de piaţa dezvoltată de portalul imobiliare.ro.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
preturi,
locuinte
/actualitate/preturile-apartamentelor-vechi-din-capitala-s-au-redus-din-nou-topul-zonelor-cu-cele-mai-mari-scaderi-9942864
9942864
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.