Preţuri iPhone 5S în România. Cât va costa noul iPhone

Postat la 10 septembrie 2013 1052 afişări

Preţuri iPhone 5S în România. Cât va costa noul iPhone. Compania Apple va prezenta în această seară noile modele iPhone, inclusiv o variantă cu preţ mai mic, la un eveniment organizat la sediul companiei din Cupertino, California.

Preţuri iPhone 5S în România. Cât va costa noul iPhone

Preţul unui iPhone 5S va fi puţin peste nivelul modelului iPhone 5, potrivit informaţiilor din piaţă, în jurul valorii de 2,700 - 3.000 de lei.

 IPhone-ul este cel mai de succes produs al Apple, generând jumătate din veniturile de anul trecut. Pe fondul concurenţei tot mai strânse, compania va prezenta atât un nou model premium, succesor al iPhone 5, cât şi o variantă mai puţin scumpă, care ar trebui să atragă clienţii din ţările emergente.

Potrivit informaţiilor apărute pe site-urile de specialitate, care citează surse de la furnizorii asiatici ai Apple, modelul de top ar urma să se numească "5S", iar cel mai ieftin "5C". Apple va introduce de asemenea o nouă versiune a sistemului de operare iOS, prezent pe iPhone, iPad şi iPod Touch, care va aduce schimbări la aplicaţiile de email, calendar şi foto, precum şi fonturi şi iconuri noi şi o gamă de culori mai vii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/preturi-iphone-5s-in-romania-cat-va-costa-noul-iphone-11309423
11309423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.