Preţul petrolului a crescut cu 2% ca reacţie a atacului cu rachete al Statelor Unite în Siria: "A fost o reacţie instinctivă"

Postat la 07 aprilie 2017 36 afişări

Preţul petrolului a înregistrat o creştere de 2%, iar aurul şi yenul au crescut, vineri, în Asia, în timp ce activele au scăzut, ca reacţie la bombardamentul cu rachete al Statelor Unite asupra unei baze militare din Siria, potrivit Reuters.

Preţul petrolului a crescut cu 2% ca reacţie a atacului cu rachete al Statelor Unite în Siria: "A fost o reacţie instinctivă"

Preţul petrolului a crescut cu mai mult de 2% pe fondul îngrijorărilor legate de intervenţia militară care ar putea afecta rezervele, dar şi-a revenit odată ce perspectiva represaliilor a dispărut.

Ţiţeiul brut din Statele Unite a crescut cu 1,6%, la 52,50 de dolari pe baril, după ce a atins cel mai ridicat nivel în această lună. Ţiţeiul Brent a crescut cu 1,4%, ajungând la 55,66 dolari pe baril.

Dolarul american a scăzut cu 0,6%, în timp ce preţurile aurului şi petrolului au crescut, la începutul şedinţei de tranzacţionare de vineri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.