Preţul locuinţelor de lux: Topul celor mai mari reduceri în marile oraşe

Postat la 21 decembrie 2012 12 afişări

Preţurile imobilelor de lux din principalele oraşe din ţară au coborât în acest an cu până la 66%, topul celor mai abrupte scăderi fiind condus de o vilă din zona Siseşti din Bucureşti, pentru care proprietarul cere acum un milion de euro, faţă de 3 milioane euro la începutul anului.

Portalul imobiliare.ro a realizat un clasament al celor mai spectaculoase reduceri de preţ care au avut loc în cazul celor mai scumpe proprietăţi cu destinaţie rezidenţială - vilele situate în "zonele bune" ale marilor oraşe.

BUCUREŞTI

Astfel, în zona Capitalei, cea mai mare scădere de preţ, în valoare de două milioane de euro, a avut loc în cazul unei vile cu 20 de camere din Siseşti. Aceasta poate fi achiziţionată în prezent cu un milion de euro, faţă de trei milioane de euro la începutul anului. Proprietatea are o suprafaţă utilă de 2.200 de metri pătraţi, este amplasată pe un teren de 1.800 de metri pătraţi şi dispune de un garaj pentru 11 maşini.

Construcţia a fost ridicată în anul 2010, iar în momentul de faţă este complet finisată la exterior, însă necesită finisare la interior - aceste lucrări pot fi realizate de către proprietar, în funcţie de cerinţele clientului. Proprietatea poate fi folosită atât ca reşedinţă, cât şi ca sediu de firmă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Preţ,
lux,
reduceri
/actualitate/pretul-locuintelor-de-lux-topul-celor-mai-mari-reduceri-in-marile-orase-10406350
10406350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.