Preţul garsonierelor în marile oraşe: Cât costă cel mai ieftin apartament în Bucureşti

Postat la 27 noiembrie 2012 9 afişări

Preţul mediu al unei garsoniere în oraşele mari din România este de circa 30.000 euro, cea mai mare valoare fiind înregistrată în Bucureşti, de peste 41.000 de euro, tot în Capitală fiind scoasă la vânzare şi cea mai ieftină locuinţă, executată silit de la 6.000 euro.

"Cumpărătorii cu un buget limitat pot deveni proprietari chiar şi cu 15.000 de euro sau mai puţin. În mod firesc, cele mai accesibile locuinţe sunt garsonierele situate în blocuri vechi, de regulă confort 2 sau 3, însă, pe alocuri, în această marjă de preţ se încadrează şi apartamente monocamerale confort 1", se arată într-un comunicat al portalului imobiliar, potrivit imobiliare.ro.

Capitala se situează pe primul loc în topul oraşelor cu cele mai scumpe garsoniere (vechi şi noi), cu un preţ mediu, în noiembrie, de 41.292 euro (pentru o suprafaţă utilă medie de 36 de metri pătraţi).

Sunt însă proprietăţi scoase la vânzare în Bucureşti la preţuri mult mai mici. Astfel, cea mai ieftină garsonieră disponibilă pe imobiliare.ro este o proprietate executată silit, care are un preţ de pornire la licitaţie de aproape 6.000 de euro. Cu o suprafaţă utilă de 29 de metri pătraţi (fără a include şi balconul), locuinţa este situată în apropiere de parcul Titan, la etajul al optulea al unui bloc vechi cu zece nivele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Preţ,
garsonierel,
apartament
/actualitate/pretul-garsonierelor-in-marile-orase-cat-costa-cel-mai-ieftin-apartament-in-bucuresti-10352440
10352440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.