Preţul aurului se îndreaptă spre cea mai mare scădere zilnică din ultimele trei luni

Postat la 13 decembrie 2011 9 afişări

Preţul aurului se îndreaptă luni spre cea mai mare scădere zilnică din ultimele trei luni, ca urmare a aprecierii dolarului, care afectează cererea din regiuni de importanţă majoră pentru metalele preţioase, cum este India.

Liderii Uniunii Europene au încheiat la sfârşitul săptămânii trecute un acord istoric privind integrarea fiscală, dar nu au îndeplinit aşteptările pieţei, pentru o soluţie drastică de rezolvare a crizei datoriilor suverane din zona euro. Lipsa de încredere a determinat investitorii să se orienteze mai degrabă către siguranţa relativă a dolarului decât spre aur, a cărui cotaţie a scăzut cu circa 5% în numai o săptămână.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
pret,
aur,
scadere
/actualitate/pretul-aurului-se-indreapta-spre-cea-mai-mare-scadere-zilnica-din-ultimele-trei-luni-9053864
9053864
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.