Preşedinţie: Nu am cerut buget mai mare pentru salarii în comisii. Susţinem varianta propusă de MF

Autor: Mediafax Postat la 01 februarie 2013 12 afişări

Administraţia prezidenţială precizează că nu a cerut un buget mai mare pentru salarii în comisiile parlamentare de buget-finanţe şi că a susţinut şi susţine în continuare varianta de buget propusă de Ministerul Finanţelor.

Administraţia prezidenţială precizează că nu a cerut un buget mai mare pentru salarii în comisiile parlamentare de buget-finanţe şi că a susţinut şi susţine în continuare varianta de buget propusă de Ministerul Finanţelor. "Observaţiile privind nivelul alocărilor bugetare pentru fondul de salarizare făcute în timpul şedinţei de joi, 31 ianuarie 2013, a comisiilor pentru buget - finanţe ale Parlamentului de către ordonatorul principal de credite al Administraţiei Prezidenţiale, doamna consilier de stat Andreia Iana, s-au referit strict la amendamentul la buget depus de domnul deputat UDMR Márton Árpád-Francisc, domnul deputat UDMR Erdei Dolóczki István şi domnul senator UDMR Vegh Alexandru, amendament care propunea diminuarea fondului de salarizare", mai precizează Administraţia prezidenţială.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Preşedinţie,
FMI,
salarii,
comisii parlamentare
/actualitate/presedintie-nu-am-cerut-buget-mai-mare-pentru-salarii-in-comisii-sustinem-varianta-propusa-de-mf-10537346
10537346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.