Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat pe directorul STS, Marcel Opriş

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 27 noiembrie 2014 38 afişări

Preşedintele Traian Băsescu, a semnat joi, decretul de decorare a directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Marcel Opriş, cu Ordinul Naţional „Steaua României” - în grad de Comandor, ”în semn de înaltă apreciere pentru efortul depus la dezvoltarea şi consolidarea unui serviciu modern”.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedinte Traian Băsescu a semnat decretul prin care conferă Ordinul Naţional „Steaua României” - în grad de Comandor directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, general inginer Marcel Opriş.

Preşedintele l-a decorat pe şeful STS ”în semn de înaltă apreciere pentru efortul depus de directorul STS ”la dezvoltarea şi consolidarea unui serviciu modern, adaptat permanent la noile cerinţe şi provocări din domeniul telecomunicaţiilor speciale”.

Decorarea a fost făcută la propunerea preşedintelui Traian Băsescu, potrivit comunicatului Administraţiei Prezidenţiale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
STS,
DECORARE
/actualitate/presedintele-traian-basescu-l-a-decorat-pe-directorul-sts-marcel-opris-13657312
13657312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.