Preşedintele suspendat Traian Băsescu, la mitingul de susţinere de la Cluj-Napoca

Postat la 14 iulie 2012 11 afişări

Preşedintele suspendat Traian Băsescu participă, sâmbătă, la mitingul care se desfăşoară la Cluj-Napoca pentru susţinerea sa, în piaţă fiind prezente, la ora transmiterii acestei ştiri, aproximativ cinci mii de persoane.

Participanţii la miting au venit, sâmbătă dimineaţă, înainte de ora 10.00, în Piaţa "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca, majoritatea îmbrăcaţi în alb, având pancarte cu inscripţiile: "Traiane nu eşti singur, Clujul te susţine", "Clujul este de partea ta", "România trezeşte-te, UE a reacţionat deja, noi cât mai dormim?", "Plagiatorul sfidează poporul", "Băsescu nu uita, Clujul e de partea ta", "Nu suspendării preşedintelui", "Pro Traian Băsescu", "Respectaţi deciziile Curţii Constituţionale", "Traiane nu eşti singur, eu sunt cu tine". De asemenea, participanţii au poze cu Traian Băsescu, precum şi steaguri tricolore sau steaguri simple, albe.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
ponta,
suspendare,
basescu,
referendum
/actualitate/presedintele-suspendat-traian-basescu-la-mitingul-de-sustinere-de-la-cluj-napoca-9861749
9861749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.