Preşedintele PDL Vrancea, prins în flagrant când lua mită. Suma - 50.000 de euro

Postat la 11 noiembrie 2012 17 afişări

Deputatul PDL de Vrancea Alin Trăşculescu a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant, sâmbătă seară, în timp ce primea bani de la un om de afaceri. Trăşculescu ar fi încuviinţat să primească 50.000 de euro de la cel care l-a denunţat, la întâlnirea cu acesta participând şi un intermediar, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit unor surse judiciare, Alin Trăşculescu a fost prins în flagrant, sâmbătă seară, în Focşani, de procurorii DNA, în timp ce primea mită de la un om de afaceri. Deputatul s-a întâlnit cu denunţătorul şi cu un intermediar, pentru a primi suma de 50.000 euro. Potrivit surselor citate, Trăşculescu nu a atins propriu-zis banii folosiţi la flagrant, însă ar fi încuviinţat ca aceştia să ajungă la el. Deputatul PDL a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pdl,
vrancea,
presedinte,
zgonea,
imunitate,
flagrant,
dna
/actualitate/presedintele-pdl-vrancea-prins-in-flagrant-cand-lua-mita-suma-50-000-de-euro-10293921
10293921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.