Preşedintele Orange cercetat pentru "escrocherie în grup organizat" este menţinut în funcţie

Autor: Anca Dumitrescu Postat la 18 iunie 2013 62 afişări

Preşedintele Orange, Stephane Richard, a fost menţinut luni în funcţie de consiliul de administraţie al operatorului de telecomunicaţii mobile, fiind susţinut de reprezentanţii statul francez în pofida faptului că este cercetat pentru "escrocherie în grup organizat", relatează AFP.

Preşedintele Orange cercetat pentru "escrocherie în grup organizat" este menţinut în funcţie

Decizia, susţinută de numeroşi angajaţi ai companiei precum şi de sindicate, a fost salutată şi de piaţa financiară, acţiunile Orange avansând la bursa din Paris cu 3,08%.

Într-o şedinţă care a durat mai puţin de două ore, consiliul de administraţie "a decis să reafirme încrederea în Stephane Richard, pentru a continua să lupte cu aceeaşi energie cu numeroasele provocări cu care se confruntă Orange, în interesul companiei, al angajaţilor şi al clienţilor", se arată într-un comunicat al Orange.

Preşedintele Francois Hollande a anunţat duminică seara că autorităţile statului au cerut celor trei reprezentanţi ai săi în conducerea Orange să voteze în favoarea menţinerii în funcţie a lui Richard.

Statul francez este principalul acţionar al Orange, cu o participaţie de 27%.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ORANGE,
PREŞEDINTE,
/actualitate/presedintele-orange-cercetat-pentru-escrocherie-in-grup-organizat-este-mentinut-in-functie-10982423
10982423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.