Preşedintele Iohannis va sesiza Curtea Constituţională privind modificarea Legii rederendumului

Autor: Ana Petrescu Postat la 12 mai 2018 47 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă la Blaj, că va sesiza Curtea Constituţională a României (CCR) în legătură cu modificările aduse de către Parlament Legii referendumului, precizând că este nemulţumit de schimbările efectuate la lege.

"Acuma dacă vreţi să ştiţi foarte exact, o să repet ce am mai spus. Nu sunt mulţumit cu anumite aspecte care apar în această lege şi o voi trimite Curtea Constituţională", a spus Klaus Iohannis, într-o declaraţie de presă susţinută după ce a participat la dezbaterea "Blaj 1848-2018: conştiinţă naţională şi destin european".

Pe 3 mai, CCR a respins sesizarea făcută de mai mulţi senatori PNL şi USR, privind proiectul de modificare a Legii referendumului, iar legea se va duce la promulgare de către preşedintele Klaus Iohannis. Este a doua oară când Curtea dezbate această lege, atunci judecătorii admiţând sesizarea Opoziţiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KLAUS IOHANNIS,
REFERENDUM,
CCR

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.