Preşedintele Iohannis şi premierul Ponta au transmis urări de Paşte, în mesaje postate pe Facebook

Autor: Departamentul Politic Postat la 12 aprilie 2015 65 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, fostul preşedinte Traian Băsescu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, au transmis urări, cu ocazia sărbătorii Paştelui, pe conturile personale de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe contul său de Facebook un mesaj video pentru cei care sărbătoresc Paştele.

"Creştinii ortodocşi şi greco-catolici serbează astăzi Paştele, o sărbătoare a speranţei şi încrederii. Să împărţim bucuria Învierii cu semenii noştri care poate nu au ce să pună pe masă, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperiş deasupra capului. Să îi încurajăm pe cei abătuţi şi să redăm speranţa oricui se află în suferinţă dintr-un motiv sau altul. Apropierea de ceilalţi prin compasiune şi solidaritate este cheia renaşterii noastre ca societate de oameni demni şi responsabili. Vă urez tuturor sărbători fericite, pace şi bucurie. Hristos a înviat!", spune preşedintele Klaus Iohannis în mesajul video.

 

Cristos a-nviat! Sărbători fericite tuturor!

Posted by Klaus Iohannis on 11 Aprilie 2015

Şi premierul Victor Ponta a transmis, pe contul său de Facebook, un mesaj cu ocazia sărbătorii Paştelui.

"Sfintele sărbători de Paşti ne reunesc pe toţi în spiritul toleranţei şi al iubirii. Vă doresc tuturor zile pline de lumină, bucurie şi pace!", scrie Victor Ponta.

La rândul său, fostul preşedinte Traian Băsescu a postat pe Facebook un mesaj cu prilejul sărbătorilor pascale.

"Sfintele sărbători pascale să vă aducă linişte şi bucurie în suflet, alături de familie şi de toţi cei dragi! Să vă dea Dumnezeu prieteni adevăraţi!", scrie Traian Băsescu.

"Hristos a Înviat! Să primiţi în suflete Lumina şi Pacea Învierii! Sărbători Pascale fericite alături de cei apropiaţi!", a transmis, la rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Anterior, în cursul zilei de sâmbătă, alţi politicieni au transmis urări cu ocazia sărbătorii Paştelui, pe conturile personale de Facebook, între aceştia numărându-se Alina Gorghiu, Cătălin Predoiu, Monica Macovei, Raluca Turcan.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu urează "Paşte fericit tuturor!". "Ştiţi că în general oamenii politici spun multe prostii de-a lungul anului şi în general nu spun lucruri frumoase. De data aceasta mi-aş dori tare mult să ajung la sufletele dumneavoastră cu o urare de Paşte aşa cum cred eu că merită să fie făcută o urare de Paşte. Pentru mine înseamnă mult, pentru că înseamnă familie, înseamnă un loc aproape de Curtea de Argeş, unde mă întorc de fiecare dată, nu am ratat niciun an din viaţa mea acolo, mă întorc la familie, la lucruri plăcute din viaţa mea, la cozonac, la pomi înfloriţi şi la linişte, la multă, multă linişte. Daţi-mi voie să vă urez un Paşte fericit, zile senine, zile frumoase, linişte şi să ne revedem după acest Paşte plini de energie şi voie bună", spune Gorghiu, într-un mesaj video.

"Învierea Domnului să vă găsească împăcaţi şi încrezători în viitorul României! Sărbători Fericite!", a scris şi prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

Europarlamentarul Monica Macovei a urat, la rândul său, "un Paşte luminat şi senin tuturor românilor". "Paştele este învierea speranţei, împăcarea cu sine şi cu ceilalţi, eliberarea de rău şi pornirea pe calea binelui. Şi România, subminată de minciună şi corupţie, are nevoie de speranţa unui nou început. Îmi doresc să fim cu toţii în slujba binelui, a oamenilor şi a ţării noastre şi să ne clădim cu speranţă şi bucurie un destin comun. Un Paşte luminat şi senin tuturor Românilor, oriunde s-ar afla în lume!", scrie Monica Macovei pe Facebook. Ea postează şi o fotografie în care este înfăţişată lângă masa cu ouă roşii şi cozonac.

"Învierea Domnului e bucuria noastră a tuturor, bucuria păcii şi a dragostei, a credinţei şi a speranţei. Spor în toate, linişte în familie, sănătate şi sărbători fericite!", a transmis, la rândul său, deputatul Raluca Turcan, în mesajul postat pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
PONTA,
PAŞTE
/actualitate/presedintele-iohannis-si-premierul-ponta-au-transmis-urari-de-paste-in-mesaje-postate-pe-facebook-14118587
14118587
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.