Presedintele egiptean este unul din cei mai bogati oameni din lume, cu o avere estimata intre 40-70 mld. dolari

Autor: Roxana Cristea Postat la 04 februarie 2011 39 afişări

Un biograf egiptean si un profesor american spun ca familia presedintelui Mubarak are o avere estimata intre 40 si 70 de miliarde de dolari.

Acesata avere l-ar pozitiona pe Mubarak undeva intre Carlos Slim si Warren Buffet, in topul celor mai bogati oameni din lume, potrivit Businessinsider.com. Familia presedintelui egiptean detine proprietati in Londra, Paris, Madrid, Dubai, Washington, New York si Frankfurt, potrivit IHS Global Insight.

Expertii spun ca averea familiei lui Mubarak a fost construita in mare masura din contracte militare din timpul cand era ofiter in cadrul fortelor aeriene. Cel mai probabil acesta si-a diversificat investitiile prin intermediul familiei in perioada in care a fost presedinte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mubarak,
presedinte,
avere
/actualitate/presedintele-egiptean-este-unul-din-cei-mai-bogati-oameni-din-lume-cu-o-avere-estimata-intre-40-70-mld-dolari-7951525
7951525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.