Preşedintele Băsescu primeşte la Cotroceni delegaţia comună a FMI, CE şi BM

Postat la 19 iulie 2013 33 afişări

Preşedintele Traian Băsescu va primi, vineri după-amiază, la Palatul Cotroceni, delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Băsescu primeşte la Cotroceni delegaţia comună a FMI, CE şi BM

 Potrivit anunţului, întâlnirea are loc de la ora 15:30.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la întâlnirea cu directorul general al FMI, Christine Lagarde, că România are nevoie să fie asistată încă doi ani, arătând că ţara noastră a reuşit să finalizeze al doilea acord cu FMI, deşi au fost câteva probleme, dar au fost depăşite.

"Am reuşit să finalizăm al doilea acord cu FMI. Să fim cinstiţi, au fost câteva probleme, dar cu bunăvoinţa tuturor acordul a fost finalizat. Acum trebuie să pornim unul nou", a afirmat Băsescu la începutul întâlnirii cu directorul FMI.

Băsescu a spus că are câteva idei privind un nou acord cu FMI, arătând că în prezent România este pe drumul cel bun în privinţa macrostabilităţii economice, dar nu este definitiv consolidată şi trebuie lucrat din greu pentru a menţine această macrostabilitate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-basescu-primeste-la-cotroceni-delegatia-comuna-a-fmi-ce-si-bm-11132515
11132515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.