Presedintele Basescu invita partidele la consultari

Postat la 09 decembrie 2010 10 afişări

Presedintele Traian Basescu a invitat partidele parlamentare la consultari, luni, la ora 15.00, fiind propuse ca teme de discutie perspectivele economice si sociale pe urmatorii doi ani, aderarea la Spatiul Schengen si prioritatile legislative ale sfarsitului acestui an.

Precedenta intalnire de la Palatul Cotroceni intre seful statului si partidele parlamentare a avut loc in 2 noiembrie. Temele discutiilor au vizat atunci concluziile Consiliului European, perspectivele relatiei cu FMI si perspectivele aderarii la spatiul Schengen. Conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a trimis, joi, o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament, prin care ii invita, luni, la ora 15.00, la Palatul Cotroceni, la o discutie cu privire la urmatoarele teme: perspectivele economice si sociale ale anilor 2011 si 2012, probleme legate de accesul Romaniei in Spatiul Schengen, prioritatile legislative pana la sfarsitul anului 2010.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presedinte,
Basescu,
consultari,
partide
/actualitate/presedintele-basescu-invita-partidele-la-consultari-7796865
7796865
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.