Preşedintele ANSVSA recomandă consumatorilor să cumpere miei numai din zonele autorizate: Nu există posibilitatea ca mielul să fie substituit cu carnea de câine

Postat la 02 aprilie 2014 43 afişări

Preşedintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu, a declarat, miercuri, că recomandă consumatorilor să cumpere miei de Paşti numai din zonele autorizate sanitar-veterinare, arătând că nu există posibilitatea ca mielul să fie substituit cu carnea de câine.

Preşedintele ANSVSA recomandă consumatorilor să cumpere miei numai din zonele autorizate: Nu există posibilitatea ca mielul să fie substituit cu carnea de câine

 Mănăstireanu a participat la şedinţa Comisiei de agricultură a Camerei Deputaţilor, în care a fost discutată problema importurilor produselor de carne.

Deputatul PSD Liviu Harbuz a atenţionat conducerea ANSVSA să nu asocieze carnea de miel cu cea de câine, deoarece ar putea induce panică în rândul opiniei publice privind posibilitatea de a fi vânduţi câini pe post de miei. "Este o aberaţie, pentru că induceţi opiniei publice panică şi induceţi posibilitatea de a vinde câini pe post de miei. Nu s-a întâmplat în România niciodată aşa ceva şi nu facem decât o contrapublicitate autorităţilor statului", a spus Harbuz.

Mănăstireanu a spus, după audieri, că persoanele care vor să cumpere miei de Paşti sau părţi de carne miel trebuie să o facă numai din zonele autorizate sanitar-veterinare, şi anume din marile lanţuri de magazine, târguri şi pieţe.

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-ansvsa-recomanda-consumatorilor-sa-cumpere-miei-numai-din-zonele-autorizate-nu-exista-posibilitatea-ca-mielul-sa-fie-substituit-cu-carnea-de-caine-12385718
12385718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.