Presa sud-coreeană sugerează că soţia lui Kim Jong-un ar fi născut

Postat la 03 ianuarie 2013 11 afişări

Presa sud-coreeană scria joi despre soţia numărului unu nord-coreean Kim Jong-un, Ri Sol-ju, sugerând, pe baza unor imagini difuzate de televiziunea oficială a regimului comunist, că ar fi născut.

Presupusa sarcină a lui Ri Sol-ju a fost dezvăluită la 17 decembrie, în cursul unei ceremonii în onoarea tatălui soţului ei, Kim Jong-il, decedat în urmă cu un an.

Ri Sol-ju, a cărei existenţă a rămas ascunsă până în iulie 2011, a apărut purtând un "hanbok", costumul tradiţional coreean. Această rochie amplă, cu talia înaltă, abia masca pântecul, confirmând astfel zvonuri despre o sarcină, după o lungă absenţă publică, în septembrie şi octombrie.

Însă imagini recente, realizate în cursul unei ceremonii de Anul Nou, au arătat-o într-un taior, fără vreun semn de sarcină.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Presa,
soţie,
Kim Jong-un
/actualitate/presa-sud-coreeana-sugereaza-ca-sotia-lui-kim-jong-un-ar-fi-nascut-10424957
10424957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.