Presa straina scrie despre protestele functionarilor romani, care au paralizat administratia fiscala

Postat la 14 octombrie 2010 10 afişări

Protestele spontane ale angajatilor romani din domeniul finantelor, nemultumiti de reducerile salariale, au paralizat joi administratia fiscala romaneasca, dar potrivit analistilor, ele probabil ca nu vor influenta politica Guvernului, cel putin pe termen scurt, relateaza agentiile de presa straine.

"Administratia fiscala romaneasca a fost paralizata joi de o greva fara preaviz a mai multor mii de functionari, care protesteaza fata de suprimarea stimulentelor lor, masura decisa in cadrul unui plan de austeritate si care se adauga unei scaderi deja anuntate cu 25 la suta a salariilor lor", noteaza agentia France Press, care aminteste ca si taxa pe valoarea adaugata a crescut in Romania de la 19 la 24 la suta.Miscarea de protest s-a extins in restul tarii, activitatea administratiilor fiscale din mari orase, cum ar fi Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara, fiind de asemenea paralizata joi, adauga agentia de stiri franceza.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
proteste,
functionari
/actualitate/presa-straina-scrie-despre-protestele-functionarilor-romani-care-au-paralizat-administratia-fiscala-7478446
7478446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.