Presa străină: Protestele continuă în România, fiind cele mai ample din ultimii zece ani

Postat la 20 ianuarie 2012 8 afişări

Protestele din România evidenţiază situaţia din ce în ce mai dificilă din Europa, pe fondul măsurilor dure de austeritate, relatează presa internaţională, notând că protestele din România continuă, fiind cele mai ample din ultimii zece ani.

"Protestele violente din România evidenţiază situaţia din ce în ce mai dificilă" din Europa, comentează postul ABC News, notând că România se confruntă cu cele mai grave proteste din ultimul deceniu. "În fostele state comuniste care acum sunt membre UE, starea de frustrare este în creştere din cauza stagnării economice şi guvernărilor ineficiente, izbucnind proteste de stradă şi apărând o stare de impredictibilitate care riscă să pună în pericol creşterea economică şi stabilitatea pe continentul european", explică postul american de televiziune.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presa-straina-protestele-continua-in-romania-fiind-cele-mai-ample-din-ultimii-zece-ani-9160636
9160636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.