Presa straina comenteaza mesajul Frantei si Germaniei privind aderarea Romaniei la Schengen

Postat la 22 decembrie 2010 8 afişări

Presa internationala scrie despre intentia Frantei si Germaniei de a amana aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, comentand mesajul pe care acestea vor sa-l transmita, inclusiv candidatilor pentru integrarea in UE, cu privire la intransigenta lor asupra problemelor de securitate.

Franta si Germania au decis sa blocheze aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul european in care se poate calatori fara pasaport. Ministrii german si francez de Interne au trimis Comisiei Europene o scrisoare in care au apreciat ca este "prematur" sa se permita aderarea celor doua tari la zona Schengen in martie 2011, adaugand ca Romania si Bulgaria trebuie sa faca "progrese ireversibile" in lupta impotriva coruptiei si crimei organizate, relateaza BBC News Online.

Spatiul Schengen nu se va deschide pentru Bulgaria si Romania atat de curand cum sperau, noteaza la randul sau Euronews.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
presa,
reactii,
Romania,
aderare,
Schengen
/actualitate/presa-straina-comenteaza-mesajul-frantei-si-germaniei-privind-aderarea-romaniei-la-schengen-7839693
7839693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.