Presa rusa: Traian Basescu nici nu incearca sa ascunda amenintarea din spatele acordului cu SUA

Postat la 04 mai 2011 10 afişări

Traian Basescu nici macar nu incearca sa ascunda amenintarea care sta in spatele nerabdarii Bucurestiului de a face echipa cu Washingtonul, dupa acordul privind amplasarea sistemului antiracheta la baza Deveselu, "aflata intr-o stare deplorabila", comenteaza publicatia rusa Rossiiskaya Gazeta.

Basescu a subliniat ca aceste decizii nu sunt indreptate impotriva Rusiei, dar Moscova are motive importante sa nu aiba incredere in politicienii romani si americani, inclusiv deoarece infrastructura existenta face posibila inlocuirea interceptorilor cu versiuni mai puternice in numai cateva zile, potrivit publicatiei, citata de agentia RIA Novosti in pagina electronica. De altfel, in noiembrie 2010 Basescu si-a declarat lipsa de incredere in Rusia. "Nu suntem confortabili cu trupe ruse desfasurate de-a lungul granitei noastre nordice in Transnistria. Nu suntem deloc confortabili cu mobilizarea extinsa a flotei ruse la Sevastopol", precizeaza cotidianul rusesc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presa-rusa-traian-basescu-nici-nu-incearca-sa-ascunda-amenintarea-din-spatele-acordului-cu-sua-8228071
8228071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.