Presa internationala scrie despre "atmosfera incinsa" de la Parlament

Postat la 15 iunie 2010 12 afişări

Valul de caldura din Bucuresti ar putea afecta amploarea protestelor de la Parlamentul roman, insa nici macar canicula nu poate fi suficienta pentru a ajuta Guvernul lui Emil Boc in cadrul dezbaterii motiunii de cenzura, care va fi probabil respinsa, comenteaza presa internationala.

Mii de persoane au format marti un lant uman in zona Parlamentului, in pofida temperaturilor de 37 de grade Celsius si a nivelului crescut de umiditate in aer, scrie The Economist. Pachetul de austeritate al Guvernului a atras acuzatii de "genocid social" din partea sindicalistilor, pensionarilor, mamelor sau altor protestatari.

Luna trecuta, zeci de mii de persoane au demonstrat in Bucuresti impotriva planurilor de reducere cu un sfert a salariilor in sectorul public, a pensiilor si ajutoarelor de somaj cu 15 la suta.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presa-internationala-scrie-despre-atmosfera-incinsa-de-la-parlament-6422385
6422385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.