Presa internaţională: "Indignaţii" cer demisia Guvernului român. Protestele continuă, în pofida apelului la unitate lansat de primul-ministru

Postat la 25 ianuarie 2012 39 afişări

Protestele continuă la Bucureşti şi în alte oraşe din România pe fondul măsurilor de austeritate şi în pofida apelului la unitate lansat de primul-ministru, scrie presa internaţională.

"Premierul României face un apel la unitate, în timp ce mii de persoane protestează" , scrie agenţia Associated Press. "Premierul României s-a folosit de ocazia unei sărbători naţionale pentru a face un apel la unitate, în timp ce mii de protestatari nepmulţumiţi de eşecul Guvernului de a îmbunătăţi nivelul de trai şi-au exprimat nemulţumirea faţă de Televiziunea publică. Emil Boc s-a adresat Parlamentului într-o sesiune specială cu ocazia Zilei Unirii, cerându-le românilor să fie uniţi pentru depăşirea problemelor economice", precizează AP. "România: «indignaţii» cer demisia Guvernului", scrie ziarul Le Monde . "După Spania, Statele Unite sau Franţa, România are acum propriii «indignaţi». Ţara, afectată de criză şi de planurile de austeritate, trăieşte de zece zile ritmul manifestaţiilor din capitală. Sute de persoane ocupă în fiecare seară Piaţa Universităţii din Bucureşti", explică Le Monde.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
reactii,
presa internationala
/actualitate/presa-internationala-indignatii-cer-demisia-guvernului-roman-protestele-continua-in-pofida-apelului-la-unitate-lansat-de-primul-ministru-9173241
9173241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.