Presa internaţională: Exasperarea socială a atins un prag critic

Postat la 18 ianuarie 2012 17 afişări

Guvernul României a încercat marţi un gest de calmare a protestatarilor, reintegrându-l pe Raed Arafat în funcţia sa din Ministerul Sănătăţii, dar protestele au continuat în ţară, arătând că exasperarea socială a atins un prag critic, comentează presa internaţională.

Premierul român a anunţat marţi că un oficial popular din Ministerul Sănătăţii, a cărui demisie a generat proteste uneori violente în toată ţara, va reveni în funcţie, în ceea ce este considerat un pas în vederea eliminării furiei publice, comentează agenţia Associated Press. Emil Boc l-a numit pe Raed Arafat "expert şi profesionist" şi a afirmat că ambele părţi doresc să reia lucrul împreună, notează AP, adăugând că, anterior, Arafat s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu.

După cinci zile de proteste în România declanşate de demisia forţată a lui Raed Arafat, Guvernul de centru-dreapta a încercat marţi un gest de calmare a publicului reintegrându-l pe acest medic foarte respectat în Ministerul Sănătăţii, comentează la rândul său Agenţia France Presse.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Presa,
Exasperare socială
/actualitate/presa-internationala-exasperarea-sociala-a-atins-un-prag-critic-9155184
9155184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.