Presa americana ii mai da lui Steve Jobs sase saptamani de trait

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 17 februarie 2011 57 afişări

Steve Jobs, seful Apple, a fost vazut recent la clinica Stanford Cancer Center si nu arata prea bine. Presa americana spune ca ar mai putea avea doar sase saptamani de trait.

La inceputul acestui an, Steve Jobs, care implineste in curand 56 de ani, a anuntat ca isi va lua o perioada de pauza de la conducerea Apple, pe fondul probelemelor de sanatate de care sufera.

A fost anterior diagnosticat cu cancer si a suferit un transplant de ficat, anuntand atunci ca starea de sanatate este excelenta. Acum, se zvoneste ca problemele au revenit si ca Jobs ar mai avea doar sase saptamani de trait, conform National Enquirer.

Recent, Jobs a fost vazut iesind din Stanford Cancer Center, unde se pare ca a reinceput tratamentul pentru cancer, acceasi clinica unde a fost tratat si Patrick Swayze in urma cu doi ani pentru cancer pancreatic, potrivit RadarOnline.com.

Jobs arata destul de rau, lucru care se poate vedea si in fotografiile surprinse de National Enquirer, desi nu exista o certitudine ca persoana din fotografie ar fi chiar seful Apple. Fotografiile au fost facute pe 8 februarie, cand Jobs a luat micul dejun impreuna cu sotia sa, Laurene Powell, inainte de a se indrepta catre clinica.

Despre starea de sanatate a lui Jobs nu se stie in acest moment mai nimic, acesta refuzand sa dea detalii la momentul in care a anuntat retragerea lui pentru o perioada nedeterminata. Faptul ca a pierdut atat de mult in greutate, situatie care s-a agravat in ultima perioada, este insa semn ca boala a revenit si ca Jobs, care lucreaza de acasa si discuta toate deciziile legate de Apple prin telefon cu managerii companiei, este mai bolnav decat crede lumea."

"Este in stadiu terminal", isi da cu parerea un medic pe nume Gabe Mirkin, cu experienta de peste 40 de ani in domeniu. "Scaderea in greutate este cauzata cel mai probabiul de cancer", adauga el.

"Judecand dupa poze, as spune ca mai are cam sase saptamani de trait", adauga si Samuel Jacobson, medic specializat pe astfel de situatii. "La cat de slabit este, vestile nu au cum sa fie bune".

Sursa: businessinsider.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presa,
Steve Jobs,
clinica
/actualitate/presa-americana-ii-mai-da-lui-steve-jobs-sase-saptamani-de-trait-7991942
7991942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.