Premierul Cîţu respinge ideea unui nou lockdown

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 martie 2021 45 afişări

România nu va ajunge într-un nou lockdown, iar numărul persoanelor imunicate a ajunge în perioada următoare la 80.000 pe zi, anunţă premierul Florin Cîţu, într-o postare pe Facebook.

Premierul Cîţu respinge ideea unui nou lockdown

„Am participat la şedinţa tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat in privinţa pandemiei sunt îndeplinite.

Numărul paturilor din spitale a crescut.

Fac apel la români să respecte măsurile de protecţie. Numai aşa vom trece cu bine peste această perioadă.

Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări. In perioada urmatoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii.

Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou in lockdown.

Răspunsul meu foarte clar este că NU”, a scris premierul.

În ultima perioadă numărul de noi cazuri de coronavirus a trecut de 6.000 în fiecare zi, iar în secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 1.324 de pacienţi în stare gravă cu COVID-19, cel mai mare număr de la declararea pandemiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
lockdown,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.