Premierul Cîţu: Dacă se opreşte vaccinarea, ne întoarcem la restricţii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 mai 2021 37 afişări

Premierul Cîţu: Dacă se opreşte vaccinarea, ne întoarcem la restricţii

Dacă se opreşte vaccinarea, ne întoarcem la restricţii, avertizează premierul Florin Cîţu: „Putem să discutăm şi despre o frână de mână, dar dacă ne vaccinăm mai repede, cu atât mai repede ne întoarcem la normalitate”.

„Dacă se opreşte vaccinarea, ne întoarcem! Nu putem să trecem de pandemie decât dacă ne vaccinăm. Asta e clar, nu este niciun dubiu. Faptul că azi a scăzut aşa de rapid rata de pozitivare se datorează în mare parte campaniei de vaccinare de succes”, spune Florin Cîţu, joi, la Digi 24.

Premierul spune că măsurile de relaxare anunţate joi reprezintă o decizie importantă, aşteptată de români, dar este doar o etapă.

„Putem să discutăm şi despre o frână de mână! Este important să înţelegem că avem aceste decizii astăzi pentru că lumea s-a vaccinat. Dacă vrem să menţinem acest calendar de revenire la normalitate, nu e vorba de relaxare, a unei economii după economie, trebuie să ne vaccinăm. Dacă ne vaccinăm mai repede, cu atât mai repede ne întorcem la normalitate”, conchide Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
vaccinare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.