Pregătiţi-vă CV-urile! HP angajează 500 de oameni în 2012

Autor: Ana Raduta Postat la 10 noiembrie 2011 47 afişări

HP va continua şi în 2012 politica de resurse umane din ultimii ani şi va continua angajările. Candidaţii au la dispoziţie 500 de posturi libere.

Compania a angajat şi anul acesta 600 de oameni, în prezent fiind 3.100 de angajaţi care deservesc de la Bucureşti clienţi din Europa, Orientul Mijlociu, şi Africa. Vârsta medie a angajaţilor este de 27 de ani şi oferă asistenţă în 25 de limbi străine.

"Vom continua să angajăm oameni care ştiu germană, franceză, olandeză, ebraică, dar şi oameni care au competenţe în zona de vânzări sau suport tehnic", spune Alexander Weigl, directorul general al Centrului HP Geboc. Acesta a adăugat că România este o piaţă foarte importantă în strategia de dezvoltare a HP, ceea ce înseamnă că şi în anii următori va avea un plan susţinut de recrutări la nivel local.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CV,
HP,
angajari,
resurse umane,
angajari
/actualitate/pregatiti-va-cv-urile-hp-angajeaza-500-de-oameni-in-2012-8959682
8959682
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.