Predoiu: Ponta are mentalitate politică de a influenţa actul de justiţie

Postat la 08 iulie 2013 44 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu afirmă că premierul Victor Ponta, care a spus că îl va suna pe procurorul general şi pe ministrul Justiţiei în legătură cu desfăşurarea unei anchete, are "mentalitate politică de a influenţa actul de justiţie".

Predoiu: Ponta are mentalitate politică de a influenţa actul de justiţie

 "Prim-ministrul în exerciţiu a declarat public că îl va suna pe procurorul general al României şi pe ministrul Justiţiei în legătură cu desfăşurarea unei anchete. Această intervenţie anunţată public de prim-ministru denotă o mentalitate politică de a influenţa actul de justiţie. Nu mai discutăm aici în ce sens. De aceea, aş vrea să-l întreb public pe domnul prim-ministru în exerciţiu în legătură cu ce alte anchete a mai dat telefoane procurorului sau ministrului Justiţiei", a declarat Cătălin Predoiu într-o conferinţă de presă luni, după şedinţa BPN al PDL.

Predoiu a mai spus că ar vrea să-l întrebe pe prim-ministru dacă are în vedere în viitor să mai dea telefoane ministrului Justiţiei şi procurorului general în legătură cu alte anchete.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/predoiu-ponta-are-mentalitate-politica-de-a-influenta-actul-de-justitie-11109167
11109167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.