Preda: Udrea a lipsit de la lectia modestiei, e pe Titanic si cere un pahar cu sampanie

Postat la 14 decembrie 2010 15 afişări

Eurodeputatul PDL Cristian Preda sustine ca presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, "a lipsit de la lectia modestiei", mentionand ca in campania prezidentiala trecuta aceasta nu a putut aparea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusa – provizoriu – in Guvern, din cauza lipsei de credibilitate.

Intrebat, intr-un interviu pentru Revista "22", cum comenteaza o relatare de presa potrivit careia Udrea ar fi taxat pozitia sa si a Monicai Macovei in partid cu expresia "mucles", Preda a raspuns: "Nu stiu ca E. Udrea sa fi folosit un asemenea termen, cu totul regretabil. Am remarcat ca in ultima vreme se cam grabeste cu declaratiile"

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Preda,
Udrea,
Titanic
/actualitate/preda-udrea-a-lipsit-de-la-lectia-modestiei-e-pe-titanic-si-cere-un-pahar-cu-sampanie-7815023
7815023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.