Praktiker deschide al 27-lea magazin al retelei

Postat la 23 septembrie 2010 28 afişări

Praktiker Romania, liderul pietei romanesti do-it-yourself*, deschide la Botosani cel de-al 27-lea magazin din retea, in urma unei investitii totale de 6,9 milioane euro. Noul magazin, organizat pe un format mic, cu suprafata de vanzare de 4.300 mp, isi va primi clientii incepand de vineri, 1 octombrie. Magazinul de la Botosani este prima inaugurare de magazin in acest an a retelei nemtesti.

"Este un pas prin care ne consolidam mai departe prezenta in regiunea Moldovei", declara Monica Hodor, director general interimar Praktiker Romania.Praktiker Botosani a fost proiectat avand la baza cel mai modern concept de format din intreaga retea, lucru care se refera la o noua structurare si prezentare a produselor pentru o parte din raioanele magazinului, o solutie imbunatatita de folosire a spatiului, de prezentare si evidentiere a rafturilor, un format imbunatatit de organizare a birourilor de informatii pentru clienti si a spatiului pentru casele de marcat.

Magazinul foloseste de asemenea o solutie noua de iluminare pentru semnalistica exterioara, care functioneaza cu consum redus de energie.Prin adaugarea magazinului de la Botosani, valoarea investitiilor totale realizate de Praktiker in Romania depaseste pragul de 260 milioane Euro. Situat in zona de nord-vest a orasului, Praktiker Botosani dispune de o parcare cu aproape 250 de locuri. Praktiker Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 257 de milioane de euro. Pe piata mai sunt prezente retelele Ambient, Baumax, Hornbach, Obi, Mr. Bricolaje.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Praktiker,
magazin,
Botosani
/actualitate/praktiker-deschide-al-27-lea-magazin-al-retelei-7394395
7394395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.