Praktiker are 2,64 mil. lei pentru pregatirea angajatilor

Postat la 14 septembrie 2010 31 afişări

Praktiker Romania, cea mai mare retea de bricolaj de pe piata romaneasca, a primit 2,64 de milioane de lei din fonduri europene nerambursabile pentru pregatirea angajatilor.

Monica Hodor, director general interimar Praktiker Romania declara ca "la ora actuala, suntem in plin proces de consolidare a pozitiei noastre pe piata do-it-yourself, proces ce presupune o recalibrare a tuturor activitatilor din perspectiva dezvoltarii companiei pe termen lung. Schimbarile care au loc in acest proces trebuie sustinute printr-o pregatire corespunzatoare a echipelor noastre de manageri. Datorita acestui program, oamenii nostri isi vor consolida abilitatile care le vor permite sa identifice, sa interpreteze corect nevoia de schimbare si sa se implice activ in producerea ei".

Sesiunile de pregatire, pentru cei 200 de angajati cu atributii de management, vor fi demarate in octombrie, acestea fiind programate pe durata a doi ani. Fondurile europene sunt o buna sursa de investitii pentru pregatirea angajatilor.Praktiker Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 257 de milioane de euro si are o retea de 26 de magazine specializate.

Pe piata de bricolaj din Romania, care s-a confruntat anul trecut cu o scaderea abrupta a vanzarilor, de peste 25%, cele mai mari retele internationale - Praktiker si Bricostore - au preferat o politica precauta in expansiune in ultima perioada. Cel mai agresiv retailer de pe piata - Dedeman, dezvoltat de antreprenorul Dan Paval, cu investitii bugetate pentru anul in curs de 40 de milioane de euro ar putea sa ajunga pe primul loc. Pe piata mai sunt prezente retelele Ambient, Baumax, Hornbach, Obi, Mr. Bricolaje.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Praktiker,
pregatire,
angajati
/actualitate/praktiker-are-2-64-mil-lei-pentru-pregatirea-angajatilor-7228155
7228155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.