Poza zilei: piscul Preikestolen din Norvegia

Autor: Ioana Matei Postat la 30 octombrie 2012 71 afişări

Pentru a vedea această privelişte, trebuie să escaladaţi masivul Preikestolen de 604 metri aflat în regiunea vestică a Norvegiei. Vârful piscului are o suprafaţă de 25 pe 25 metri şi este aproape plat, fiind o atracţie turistică importantă a Norvegiei. Dacă vă hotărâţi să mergeţi aici, perioada pe care ar trebui să o alegeţi este cuprinsă între lunile aprilie şi octombrie, potrivit twistedsifter.com.

Masivul"Pulpit Rock" din care face parte Preikestolen e află în apropierea oraşului Stavanger, cel de -al patrulea cel mai mare oraş din Norvegia şi poate vizitat după o călătorie cu maşina sau cu feribotul de aproximativ o oră din oraş.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/poza-zilei-piscul-preikestolen-din-norvegia-10264990
10264990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.