Povestea elevul bistriţean care a fost ofertat de cele mai mari universităţi americane va lucra pentru Facebook in 2016

Postat la 21 decembrie 2015 636 afişări

Povestea elevul bistriţean care a fost ofertat de cele mai mari universităţi americane va lucra pentru Facebook in 2016

Rareş Buhai, elevul bistriţean cu cel mai mare număr de medalii de aur câştigate la olimpiade internaţionale, şi care a fost ofertat de trei universităţi americane, între care MIT şi Harvard, va lucra în vara anului 2016 pentru Facebook.

Rareş Buhai, care în prezent este student în anul I la Massachusetts Institute of Technology (MIT) a făcut mărturisirea într-un interviu acordat publicaţiei TimpOnline.ro, unde a explicat cum a reuşit să fie remarcat de Facebook şi care sunt aşteptările sale de la noul job.

    „La vară o să fac un internship la Facebook în Menlo Park la Headquarters. Sunt foarte curios cum va fi să lucrez într-o companie de talia aceasta. Voi lucra full time ca software engineer timp de trei luni. Ca să fiu acceptat, a trebuit să aplic. Am avut nişte interviuri care au constat din genul de probleme pe care le-am întâlnit la olimpiadă, deci nu a fost o problemă pentru mine, iar apoi am primit o ofertă”, a precizat tânărul bistriţean

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/povestea-elevul-bistritean-care-a-fost-ofertat-de-cele-mai-mari-universitati-americane-va-lucra-pentru-facebook-in-2016-14927314
14927314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.