Posturile din învăţământul superior de stat au fost deblocate

Autor: George Toader Postat la 14 iunie 2012 52 afişări

Posturile didactice şi de cercetare vacante în învăţământul superior de stat au fost deblocate, ocuparea celor 2.381 de posturi urmând să fie făcută prin concurs cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate, a anunţat, joi, Ministerul Educaţiei.

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri o hotărâre privind scoaterea la concurs, în acest an, a posturilor didactice şi de cercetare vacante din instituţiile de învăţământ superior de stat.

Astfel, universităţile de stat vor putea organiza concursuri în vederea ocupării posturilor didactice şi de cercetare vacante, posturi blocate începând cu anul 2009, decizie care a condus în ultimii trei ani la un deficit de cadre didactice titulare de 42,76 la sută, potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, agenţiei MEDIAFAX de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/posturile-din-invatamantul-superior-de-stat-au-fost-deblocate-9746516
9746516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.