Poştaşii pichetează joi sediul Poştei Române. Angajaţii ameninţă cu miting pe 12 februarie

Postat la 06 februarie 2013 15 afişări

Poştaşii pichetează joi sediul Poştei Române, nemulţumiţi de intenţiile companiei de a reduce veniturile lucrătorilor poştali, şi ameninţă cu un miting în 12 februarie, în Piaţa Constituţiei.

Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România, afiliat la Federaţia Sindicatelor din Poştă şi Comunicaţii, a anunţat miercuri că organizează acţiuni de protest faţă de intenţiile CN Poşta Română de reducere a veniturilor lucrătorilor poştali, dar şi faţă de procesul de reorganizare şi restructurare.

Sindicaliştii au precizat că acţiunile de protest vor începe joi, cu un pichet în faţa sediului Companiei Naţionale Poşta Română şi vor continua cu un miting în 12 februarie, în Piaţa Constituţiei.

Protestatarii vor începe pichetul din faţa sediului Companiei Naţionale Poşta Română la ora 10.00, organizatorii anunţând că vor participa aproximativ o sută de persoane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Poştaşii,
pichetează,
posta,
angajaţi
/actualitate/postasii-picheteaza-joi-sediul-postei-romane-angajatii-ameninta-cu-miting-pe-12-februarie-10546999
10546999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.