Poşta Română încearcă să îşi menţină afacerile prin intrarea pe asigurări şi servicii de telefonie

Postat la 06 decembrie 2012 19 afişări

Afacerile Poştei Române vor continua să scadă şi în 2013 după pierderea unui drept rezervat companiei la finele acestui an şi tot în acest context managementul operatorului vizează noi activităţi, de brokeraj de asigurări şi servicii financiar-bancare sau de telefonie mobilă.

"În ultimii 3 ani, pierderile cumulate ale Poştei Române au depăşit 400 milioane de lei. Afacerile companiei s-au înscris pe un trend negativ, care se va menţine şi în 2013, pentru că Poşta va pierde la 31 decembrie 2012 dreptul rezervat pentru prestarea de servicii poştale constând în trimiteri de corespondenţă cu greutatea cuprinsă între 0 şi 50 de grame", a declarat miercuri directorul general al Poştei Române Ion Smeeianu.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
posta romana,
afaceri,
asigurari,
servicii,
telefonie
/actualitate/posta-romana-incearca-sa-isi-mentina-afacerile-prin-intrarea-pe-asigurari-si-servicii-de-telefonie-10374308
10374308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.