Poşta Română a câştigat un contract cu Ministerul Justiţiei estimat la 37,5 milioane de lei - surse

Postat la 15 mai 2013 26 afişări

Poşta Română a câştigat licitaţia organizată de Ministerul Justiţiei pentru servicii de prezentare, prelucrare şi expediere a actelor de procedură pentru instanţele judecătoreşti, contract estimat de instituţie la 37,5 milioane de lei, fără TVA, au declarat pentru MEDIAFAX surse din companie.

Poşta Română a câştigat un contract cu Ministerul Justiţiei estimat la 37,5 milioane de lei - surse

 Alături de Poşta Română, la licitaţie s-a mai înscris şi Postmaster SRL Bucureşti, companie controlată de operatorul naţional de servicii poştale din Austria, Austrian Post Group, potrivit datelor publicate pe www.e-licitatie.ro.

Aceste servicii au fost asigurate şi până acum de Poşta Română.

Potrivit caietului de sarcini, contractul va avea o durată de 12 luni.

Autoritatea contractantă a estimat că numărul trimiterilor de acte de procedură va atinge 15 milioane pe întreaga perioadă de derulare a contractului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/posta-romana-a-castigat-un-contract-cu-ministerul-justitiei-estimat-la-37-5-milioane-de-lei-surse-10880441
10880441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.