Posibil COD PORTOCALIU de viscol. Avertizarea cod galben intră în vigoare mâine la ora 08:00

Postat la 21 martie 2013 15 afişări

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat joi, la videoconferinţa de la Minsterul Afacerilor Interne, că este posibilă emiterea unui cod portocaliu de vânt puternic, care ar urma să fie valabil vineri. Meteorologii au emis, miercuri, o atenţionare cod galben de intensificări ale vântului, ninsori viscolite şi răcire accentuată, care va intra în vigoare de vineri, ora 8.00, şi va fi valabil până sâmbătă, la aceeaşi oră, în toate judeţele ţării.

Posibil COD PORTOCALIU de viscol. Avertizarea cod galben intră în vigoare mâine la ora 08:00

 Videoconferinţa organizată la sediul MAI, condusă de ministrul Radu Stroe, are ca scop stabilirea măsurilor necesare în contextul previziunilor de vreme rea.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri o avertizare cod galben valabilă de vineri dimineaţa până sâmbătă dimineaţa, atenţionând că în vestul, centrul şi nordul ţării vor predomina ninsorile, în sud şi sud-est vor fi ploaie şi lapoviţă, iar la sfârşitul săptămânii vremea se va răci accentuat în toate regiunile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/posibil-cod-portocaliu-de-viscol-avertizarea-cod-galben-intra-in-vigoare-maine-la-ora-08-00-10682339
10682339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.