Posesorii de carduri RBS primesc reduceri la unele programe de educaţie

Autor: Ioana Mihai Postat la 07 decembrie 2011 17 afişări

Clienţii RBS România care deţin carduri Royal Black şi Royal Gold MasterCard pot primi reduceri de 23% la programul de educaţie complementară preşcolară oferit de FasTracKids şi de 20% la cursurile de limba engleză organizate de International House.

Astfel, părinţii care îşi înscriu copiii la unul dintre cursurile celor 5 mini-academii FasTracKids deschise în Bucureşti şi plătesc cu cardul de credit Royal Black sau Royal Gold MasterCard un abonament de 5 luni în valoare de 1.500 lei, primesc bonus un modul în cadrul programului special de vară, al cărui cost se ridică la 350 lei. Altfel spus, deţinătorii celor două tipuri de carduri beneficiază de o reducere de 23% la FasTracKids, un program consistent de training şi dezvoltare personală care se adresează copiilor cu vârste între 2,5 şi 8 ani.

"Ca părinţi încercăm mereu să găsim pentru copiii noştri programe speciale, cursuri extraşcolare care să le îmbunătăţească cunoştinţele. Prin aceste reduceri oferite la plata cu cardul de credit RBS Royal Gold MasterCard sau Royal Black pentru cursuri şi programe dedicate copiilor, banca noastră îşi arată susţinerea pentru dezvoltarea personală şi intelectuală a celor mici" a declarat Marijana Vasilescu, director comunicare şi marketing, RBS România.

De asemenea deţinătorii cardurilor de credit Royal Black şi Royal Gold MasterCard care doresc să-şi îmbunătăţească cunoştinţele de limba engleză pot face acest lucru cu un cost redus. International House, lider naţional în trainingul de limba engleză pentru afaceri şi partener în program, oferă o reducere de 20% la cursurile achiziţionate cu cardurile amintite.

International House are sediul central la Londra şi este considerată a fi reţeaua educaţională care creează standardele de predare a limbii engleze la nivel mondial.

FasTracKids are 14 centre şi 2000 de cursanţi în România. Programa "Core" a fost special gândită pentru a le oferi copiilor cu vârstele cuprinse între 3,5-8 ani o experienţă de învăţare interactivă şi inedită.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carduri,
RBS,
Royal Black,
Royal Gold MasterCard
/actualitate/posesorii-de-carduri-rbs-primesc-reduceri-la-unele-programe-de-educatie-9036622
9036622
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.