Posesorii de carduri RBS primesc discount la plata serviciilor legate de turism

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 16 octombrie 2011 26 afişări

Clienţii care plătesc cu orice card de credit RBS servicii legate de călătorie precum costurile către operatori de cazare, inclusiv site-uri de rezervări, transport (aerian, feroviar, maritim, cu feribot, rent-a-car) şi la agenţii de turism, în ţară, în străinătate sau pe internet, îşi pot reduce costurile, comunică RBS România.

Clienţii vor primi înapoi 5% pentru cardurile MasterCard Standard şi Visa Classic, 7% pentru cardurile Royal Gold MasterCard şi Visa, respectiv 10% pentru cardul Royal Black, în limita a 500 lei/lună/client, în perioada 1 octombrie 2011 - 29 februarie 2012. La acestea se adaugă reducerile prin ofertele curente MasterCard derulate de partenerii RBS, precum şi cele oferite în mod normal de bancă (Programul Spend&Earn - prin care se acordă până la 3% bani înapoi deţinătorilor de carduri de credit Visa).

După efectuarea tranzacţiilor, pentru fiecare lună a campaniei, clienţii primesc înapoi în data de 15 a lunii următoare, un anumit procent din suma cheltuită, în funcţie de tipul de card deţinut. Promoţia se adresează inclusiv celor care îşi procură un card de credit RBS în perioada 1 octombrie - 31 decembrie.

"Am creat o ofertă care ajută clienţii să-şi organizeze vacanţele, oferindu-le, în acelaşi timp, bani înapoi în funcţie de sumele tranzacţionate lunar. Ne încurajăm clienţii să achite costurile de cazare, transport sau pachetele de servicii achiziţionate de la agenţii de turism cu cardul de credit", a declarat Marijana Vasilescu, director de comunicare şi marketing al RBS România.

RBS România, filiala grupului Royal Bank of Scotland, a încheiat primul semestru cu un profit net de 51 mil. lei, situându-se în topul celor mai profitabile bănci din România. RBS are prezenţă în 15 oraşe din ţară, prin intermediul a 28 de sucursale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
RBS,
card,
discount,
turism,
calatorie,
transport,
bilete
/actualitate/posesorii-de-carduri-rbs-primesc-discount-la-plata-serviciilor-legate-de-turism-8872873
8872873
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.